sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Ystävänpäivä

Moiksu ystävät! :-)
Eilen tosiaan vietettiin Ystävänpäivää. Ensin meillä oli suunnitelmissa Sissin kanssa pitää tyttöjen ilta meillä, sisältäen kaikenlaista ohjelmaa. No tuli pari mutkaa matkaan, niin päädyttiin kompromissiin, eli ruokailu Rossossa ja sen jälkeen kattomaan ensi-illassa oleva Fifty Shades Of Grey.
Mulla oli tälle leffalle korkeat odotukset, mutta loppujen lopuksi olin oikeastaan aika pettynyt, ottaen huomioon miten huonosti se loppui. Ei siis mitenkään surullinen loppu etc. vaan muuten vaan tosi tyhmä lopetus leffalle. Ei saanut minkäänlaista closeria.
Leffan jälkeen suunnattiin Hennan ja Oonan kanssa meille yöksi, ja aika myöhään meni, kuten voi olettaa. Mut oli kyllä tosi onnistunut ilta kaikenkaikkiaan! I love my girls! ♥
Tänään tää aurinkoinen sunnuntai on loistava alotus alkavalle hiihtolomalle!! Ihanaa, koko viikon voi ottaa rennosti ja ladata akkuja. Ehkä saisin loman aikana kirjotettua myös mun opinnäytetyön valmiiksi...? Muuten suunnitelmissa shoppailua Helsingissä. Ei pidä suunnitella liikaa ohjelmaa ettei buukkaa hyvin ansaitun loman kalenteria ihan liian täyteen.
Nauttikaa lomasta, ihanaiset! x







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti