tiistai 24. helmikuuta 2015

"Turha päivä"

No olipa erikoinen tiistai.
Mun piti tän päivän aikana kuvata tänne blogiin päiväni kuvina -tägi mutta se tottakai vähän jäi. Ylläri sinänsä. Koulu alkoi normaalisti 8.30 kirjanpidolla, jota jatkuikin koko päivä.




Koulu loppui poikkeuksellisesti ruokailuun eli jo yhdeltätoista, koska Taidetehtaalla oli Duunitehdas tapahtuma, jonne kaikkien piti mennä. No meillä Hennan kanssa on jo kesätöitä, niin saatiin vapautus. Siispä poikettiin kahville Coffee Houseen. Kahvin jälkeen käytiin kaupoilla, ja nappasin mukaan Tigeristä "jumppakumpparin" eli kahvallisen kuminauhan, käsipainon, sekä suojakalvon mun iPadiin. Jota kiinnittäessäni huomasin että siinä on näytössä naarmu :-( No, niiden lisäksi ostin H&M:stä uudet urheiluliivit. Ens viikolla palaan takasin kunnon rutiiniin!





 
 Nyt saa siis tosiaan turhat herkut ja mässyt riittää, ja ne korvataan kuntosalilla, tanssitreeneillä, uimajumpalla ja kotitreenillä. Kesäkuntoon, right?
Tässä kevättä kohti kun on muutosten aikaa, alan pikkuhiljaa varailemaan aikaa tatuoijalle. En kerro siitä vielä sen enempää, mutta en jaksa odottaa!! Life is good :-)
 
- tinja

1 kommentti:

  1. Voisitko joskus tehdä postauksen missä kerrot siitä, miksi et voi enää kävellä?

    VastaaPoista