maanantai 17. elokuuta 2015

Tubecon 2015


Moikka!!
Nyt kerron vähän mitä lauantaina tapahtui: Tubecon! Apua, mistä alottaisin.
Lähettiin Hennan kanssa Porvoosta ajamaan silleen, että oltais perillä kun ovet on ollu tunnun verran auki, että säästyttiin pahimmilta ruuhkilta.
Koko päivän kierreltiin ympäri Hartwall Arenaa: kateltiin paikkoja, otettiin kuvia, käytiin vähän syömässä jne. Tosi monet ihanat tuli pyytämään yhteiskuvia ja nimmareita multa. En vieläkään ymmärrä tätä hulluutta, apua! :-D Ja jonotettiin Hennan kanssa Mentaalisavukkeen (Aleksi Rantamaan) meet & greet:iin, ja sain Aleksin kanssa kuvan. Ah ihanaa! :-)

No sitten siinä viiden aikaan lähettiin ulos Kamillan, Agnesin ja Rasmuksen kanssa hetkeksi istumaan, kun meiltä yhtäkkiä tultiin kysymään, että haluttaisko bäkkärille, ja tulla päälavalle tanssimaan. Ei siinä kovin montaa sekunttia tarvinnut miettiä: TOTTAKAI ME TULLAAN!!

Hetken aikaa kyllä oli semmonen fiilis että nyt meitä vedetään höplästä ja pahasti. Ei kuitenkaan.
Backstagella nähtiin kaikkia ihania ihmisiä, kuten Soikku, Amppurulaa, Papananaama, Mentaalisavuke (taas haha), Duudsoneiden HP, Musta Barbaari, Prinssi Jusuf, Miku Sundberg ja monia muita.
Viisi minuuttia ennen lavalle menoa se koreografi nainen näytti meille kerran (huom: kerran) tanssin, joka meidän sit piti vetää loppuunmyydyn Hartwall Arenan ja Livestreamin edessä. Oh. My. God.

Hyvin se sitten kuitenkin meni, vaikka ei siitä alkuperäisestä koreografiasta tietoakaan. Tää oli niiin ikimuistoinen reissu, etten tuu ikinä unohtamaan.
Jos nyt tänä vuonna panostan tonne YouTuben puolelle, niin ehkä ens vuonna oma meet & greet? Hahah :-)

Pusuja kaikille jotka oli mukana tona ihanana päivänä! ❤️

- tinja
 


Amppurulaa:n myday (kohdasta 28:50 eteenpäin)


 
 

Tubeconin live stream (kohdasta 4:30)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti