maanantai 10. elokuuta 2015

Paluu arkeen

Minne kesä meni? Ihan liian nopeasti ja kylmästi ohitse.

Oltiin viime tiistaina Hennan kanssa Vantaalla kyläilemässä Donnan ja Tessan luona, ja samalla juhlimassa Tessan 18v synttäreitä. Tavattiin siis ekaa kertaa, en voi uskoa miten hyvin neljä toisilleen "tuntematonta" ihmistä voi tulla toimeen. Jestas sentään :-D
Mun ja Hennan äidit olivat molemmat aika kauhuissaan, että pelkän sometutustumisen perusteella lähetään toiselle paikkakunnalle toisten luo yöksi. Niin tää vaan on nykyään: hightech friendships.
Oli ihan älyttömän hauskaa, toivottavasti nähdään pian uudestaan :-)

Seuraavana ohjelmassa keskiviikkona tämä niinsanottu paluu arkeen, koska koulu tosiaan alkaa. Yäh. Olisin mielelläni lomaillut vähän lisää vielä...enkä varmasti ole ainoa.
Viikonloppuna luvassa #tubecon2015 johon hetken mielijohteesta ostin lipun. Tullaan siis lauantaina Hennan kanssa kattomaan että mikä meininki Hartwall arenalla oikein on :-) On muuten mun eka virallinen Tubecon! Eli saa ja pitää tulla moikkaamaan meitä! :-)

Jos en huomenna keksi mitään erityistä kiireellistä tekemistä, niin kuvaan YouTubeen kesätauon jälkeen uuden videon: mun ensimmäinen tatuointi.
Siitä tuli sen verran kysymyksiä että pistän nyt kaikki vastaukset ja muut mieltä askarruttavat asiat yhteen nippuun ja lataan sen kanavalleni jonka löydät täältä.

Nyt uudella puhdilla koulun alkuun, tsempataan kaikki yhdessä ♥
- tinja



 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti